Platform Veilig fietsen

Thema-nieuwsbrief ouderen en fietsveiligheid

 • Soort:Nieuws Fietsberaad
 • Datum:27-04-2021
Het aantal dodelijke slachtoffers onder fietsers is het afgelopen jaar toegenomen en de helft daarvan is 60 jaar of ouder. Meer aandacht hiervoor in de nieuwe thema-nieuwsbrief.


 • ‘Minder verkeersdoden in 2020, maar historisch veel onder fietsers!’ Dat kopten de kranten en nieuwssites halverwege deze maand. Het aantal dodelijke slachtoffers onder fietsers is het afgelopen jaar dus toegenomen en de helft daarvan is 60 jaar of ouder, zo blijkt. Het is daarmee de meest kwetsbare groep fietsers en dus is het belangrijk om zoveel mogelijk aandacht hiervoor te vragen. De voorjaarseditie van de nieuwsbrief van Platform Veilig Fietsen staat daarom volledig in het teken van de oudere fietser. Net als in de vorige thema-nieuwsbrief vind je een bundeling van actualiteiten, nuttige notities, tools en checklists. 

  Lees de thema-nieuwsbrief hier


  Vorige edities


  Aanmelden nieuwsbrief

  Wil je voortaan onze thema-nieuwsbrieven ontvangen in de mail? Meld je dan op de homepage aan via het platform aan via het formulier onderin de pagina. De thema-nieuwsbrief van Platform Veilig Fietsen verschijnt 4x per jaar.

Relevantie

Terug naar 'Nieuwsbrief Platform Veilig Fietsen'
Submenu openen

Nieuwsbrief Platform Veilig Fietsen Detail

Scroll naar boven