Platform Veilig fietsen

Thema-nieuwsbrief beheer en onderhoud

 • Soort:Nieuws Fietsberaad
 • Datum:14-12-2020
Fietsveiligheid creëer je niet alleen met het aanleggen van goede fietspaden. Ook zal er geïnvesteerd moeten worden in het beheer en onderhoud. De winternieuwsbrief van Platform veilig fietsen staat daarom geheel in het teken van beheer en onderhoud van fietspaden.


 • Nieuwe fietspaden plannen en realiseren is prachtig werk. Het geeft veel voldoening om na een lange tijd van overleggen, plannen, aanpassen en bouwen het fietspad te openen en te zien hoeveel fietsers er dankbaar gebruik van maken. De fietsveiligheid is weer een stukje verbeterd! Toch is met de openstelling van zo’n fietspad het werk pas voor de helft gedaan. Want zo’n nieuw fietspad moet ook beheerd worden en onderhouden, anders gaat het met die verbeterde verkeersveiligheid snel bergafwaarts.  

  In de wintereditie van de nieuwsbrief van Platform Veilig Fietsen aandacht voor het beheer en onderhoud van fietspaden. Net als in de vorige thema-nieuwsbrief vind je een bundeling van actualiteiten, nuttige notities, tools en checklists. 

  Met dank aan het Kennisnetwerk SPV en iAMPro voor de bijdragen.
   

  Bekijk nieuwsbrief


  Aanmelden nieuwsbrief

  Wil je voortaan onze thema-nieuwsbrieven ontvangen in de mail? Meld je dan op de homepage aan via het platform aan via het formulier onderin de pagina. De thema-nieuwsbrief van Platform Veilig Fietsen verschijnt 4x per jaar.

Relevantie

Terug naar 'Nieuwsbrief Platform Veilig Fietsen'
Submenu openen

Nieuwsbrief Platform Veilig Fietsen Detail

Scroll naar boven