Platform Veilig fietsen

Thema-nieuwsbrief Veilig naar school

 • Soort:Nieuws Fietsberaad
 • Auteur:Platform veilig fietsen
 • Datum:01-10-2020
In deze thema-nieuwsbrief een bundeling van actualiteiten, nuttige notities, tools en checklists rond het thema veilig naar school.

 • Op de fietspaden wordt het weer drukker in de spits: de scholen zijn begonnen! Jaarlijks maken kinderen en jongeren vele fietskilometers om zich te verplaatsen van huis naar school. Laten we er samen voor zorgen dat dit veilige kilometers zijn!

  Het gaat eigenlijk al best goed. In vergelijking met andere leeftijdsgroepen vallen er relatief weinig fietsverkeersslachtoffers onder de 18 jaar. Toch vormen ze een kwetsbare groep. Dat geldt vooral tijdens het spitsuur rond een school als diverse verkeersdeelnemers samenkomen en onoverzichtelijke situaties kunnen ontstaan.

  In deze thema-nieuwsbrief van het Platform Veilig Fietsen vind je een bundeling van actualiteiten, nuttige notities, tools en checklists waarmee we samen stappen kunnen zetten, zodat het voor kinderen en jongeren veilig blijft om met de fiets naar school te gaan.

  Met bijzondere dank aan VVNCROWFietsersbond en Kennisnetwerk SPV voor de bijdragen.

  Klik op de knop om naar de nieuwsbrief te navigeren of klik hier.
   

  Aanmelden voor de nieuwsbrief

  Wilt u voortaan ook de nieuwsbrief ontvangen? Ga dan naar het Platform Veilig Fietsen. Onderaan de pagina vindt u de inschrijfknop.

Relevantie

Terug naar 'Nieuwsbrief Platform Veilig Fietsen'
Submenu openen

Nieuwsbrief Platform Veilig Fietsen Detail

Scroll naar boven