Platform Veilig fietsen

Sessie over verdeling innovatiegeld verkeersveiligheid op 29 april

  • Soort:Nieuws Fietsberaad
  • Datum:06-04-2021
Hoe kan de 50 miljoen euro voor innovatie op het gebied van verkeersveiligheid zo goed mogelijk worden besteed? Op donderdag 29 april kunnen decentrale overheden deelnemen aan een sessie waar de eindconclusies van het onderzoek worden besproken en aangescherpt.

  • Sessie-innovatiegeld.jpg
    Het ministerie van IenW en Berenschot hebben onderzocht hoe de 50 miljoen euro voor innovatie op het gebied van verkeersveiligheid zo goed mogelijk kan worden besteed. Op donderdag 29 april kunnen decentrale overheden deelnemen aan een sessie waar de eindconclusies van het onderzoek worden besproken en zo nodig aangescherpt.

    Het Rijk heeft 500 miljoen euro cofinanciering gereserveerd voor een investeringsimpuls verkeersveiligheid, waarvan dus 50 miljoen euro bedoeld is voor innovatie. Er is nog ruimte voor vertegenwoordigers van gemeenten en provincies om aan de sessie op 29 april deel te nemen. Het maakt niet uit of je wel of niet bij de eerdere sessie aanwezig was. Je kunt je aanmelden bij w.bouma@berenschot.nl. Na aanmelding ontvang je een vergaderlink en nadere beschrijving van de opzet en het programma.

Relevantie

Scroll naar boven