Home - Tour de Force - Fiets in de Stad

Fietsindestad2.jpg

Welkom in de groep Tour de Force – Fiets in de Stad. Deze groep richt zich op partners van de Tour de Force die een actieve bijdrage willen leveren aan het thema Fiets in de Stad of een activiteit die daaronder valt. De belangrijkste documenten binnen het thema (denk aan verslagen van Kenniscafé’s en bijeenkomsten, gezamenlijk opgeleverde (eind)producten en het Uitvoeringsprogramma van de 2e etappe) zijn hier te vinden.

 
Binnen de ‘Stadploeg’ van de Tour de Force willen we zo veel mogelijk acties in gezamenlijkheid met de partners oppakken. Om dat zo goed mogelijk te organiseren, zoeken we per activiteit naar draagvlak, energie en praktijkvoorbeelden.  Mocht je actief willen worden binnen één thema’s, een specifieke activiteit of zelf een activiteit willen opstarten, neem dan contact op met ploegleider Birgit Cannegieter (cannegieter@appm.nl) of Paul Steeneken (steeneken@appm.nl). 

Uivoeringsprogramma2.png

Deze groep wordt beheerd door Brandon van Spall. Wilt u een bestand of discussie bewerken of verwijderen? Neem dan contact op met de beheerder. Ook voor overige vragen en opmerkingen kunt u bij hem terecht.

Scroll naar boven