Themasites

 

Tour de Force

Tour de Force is een krachtige samenwerking tussen overheden, marktpartijen, maatschappelijke organisaties, kennisinstituten en platforms die zich inzetten voor een sterker fietsbeleid in Nederland. De doelstelling van Tour de Force is ambitieus: 20% meer fietskilometers in 2027 ten opzichte van 2017. Na het succes van de 1e etappe, met de Nationale Agenda Fiets, schakelen we nu een tandje bij. In de 2e etappe gaan we voor de Schaalsprong Fiets!
Ga naar website >> TourdeForce-Plat.jpg
 


 

Platform Veilig Fietsen 

Op het Platform Veilig Fietsen vind je in dossiervorm kennis rond onderwerpen waarmee we samen stappen kunnen zetten om het voor de fietser veiliger te maken in Nederland. Van educatie- en promotiemateriaal om het gedrag van verkeersdeelnemers te verbeteren tot richtlijnen en onderzoeken om onze wegen, paden en omgeving zo verkeersveilig mogelijk in te richten. Samen maken we het verschil.
Ga naar website >> Platform-Veilig-Fietsen-(1).png
 


 

Platform Ruimte voor lopen

Het Platform Ruimte voor Lopen is een samenwerking van organisaties en professionals die willen bijdragen aan meer ruimte voor lopen in Nederland. Meer ruimte voor lopen in het hoofd, in het beleid en buiten. Het platform maakt het gezamenlijk belang van lopen zichtbaarder, vergroot en verbindt de kennis over lopen en deelt goede voorbeelden.
 
Op de website van Ruimte voor Lopen is ook een kennisportaal te vinden waar alle kennis over lopen van zowel kennisorganisaties, overheden, onderwijsinstellingen en belangengroepen te vinden is.

Ga naar website >> 

 

 

Submenu openen

Themapagina

Scroll naar boven