Meld uw bijeenkomst aan

Organiseert u een bijeenkomst die interessant is voor de professionals die betrokken zijn bij de ontwikkeling en uitvoering van fietsbeleid en wilt u daar meer aandacht voor krijgen? Dan kunt u deze bijeenkomst laten opnemen in het bijeenkomstenoverzicht. Deze bijeenkomst wordt dan automatisch meegenomen in de maandelijkse nieuwsbrief.

Het aanmelden van een bijeenkomst kan eenvoudig via het onderstaande formulier. Uw bijeenkomst zal na goedkeuring door CROW worden getoond op de website van CROW-Fietsberaad.

Vanuit CROW-Fietsberaad bieden wij tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van onze aanmeldprocedure. Het voordeel van deze aanmeldprocedure is dat deelnemers zich eenvoudig kunnen aanmelden via de website. Via het CMS wordt automatisch bijgehouden wie zich heeft aangemeld. Deelnemers dienen wel een MijnFietsberaad-account te hebben om zich aan te kunnen melden. Wilt u hier gebruik van maken neem dan contact met ons op.

U kunt er ook voor kiezen om in de toelichtende tekst een link op te nemen met een verwijzing naar uw eigen website waar geïnteresseerden zich kunnen aanmelden.

CROW behoudt zich het recht voor om bijeenkomsten te weigeren.

┬ę Copyright 2024 CROW - Privacy statement - Cookie statement - Disclaimer - Voorwaarden - Beheer door
Scroll naar boven