Home - Educatieve Checklist

Welkom op het intranet voor de toetsgroepen van de educatieve checklist. Dit intranet is bedoeld om uitwisseling van kennis en informatie te vergemakkelijken binnen je eigen groep en tussen de groepen en KpVV en RoyalhaskoningDHV onderling.

Enkele tips voor het gebruik:
  • Bij "Mijn Fietsberaad" rechtsboven kunt u bij "Mijn groepen" zien tot welke Groepen u toegang heeft. Hier kunt u ook een Groep selecteren om te bekijken.
  • Bij "Mijn profiel" kunt u uw persoonlijke instellingen wijzigen. Uw inloggegevens (e-mailadres en wachtwoord).
  • Bij "Forum" kun je een discussieonderwerp openen en reageren op bestaande discussies. Bedenk van te voren wel of de discussie ook interessant is voor een groot deel van de groep. Als je een vraag hebt voor één specifieke persoon kun je wellicht beter een rechtstreekse mail sturen. E-mailgegevens kun je vinden onder "Leden".
  • Dit Intranet wordt beheerd door Wilma Slinger. Wilt u een bestand of discussie bewerken of verwijderen? Neem dan contact op met de beheerder. Ook voor overige vragen en opmerkingen kunt u bij hem/haar terecht.

Deze groep wordt beheerd door Wilma Slinger. Wilt u een bestand of discussie bewerken of verwijderen? Neem dan contact op met de beheerder. Ook voor overige vragen en opmerkingen kunt u bij haar terecht.

Scroll naar boven