Terugblik - Kenniscafé Beïnvloeden van fietsstromen

 • Soort:Terugblik
 • Datum:23-04-2024
Op 16 april organiseerde CROW-Fietsberaad in samenwerking met Goudappel en gemeente Nijmegen een kenniscafé Beïnvloeden van fietsstromen. In deze terugblik vind je de presentatie en de opname van de bijeenkomst.

 

Klik op de knop om de link te openen (opent in een nieuw venster)

downloaden
 • Mark van Gurp (CROW) opende het kenniscafé en besprak de bevindingen in het kennisdocument Eindnotitie spreiden fietsstromen en de aanleiding om het onderzoek uit te laten voeren dat vandaag besproken wordt. 

  Daarna nam Jos Spriel (gemeente Nijmegen) het woord. Hij lichtte kort toe wat de onderzoeksvragen zijn die zij aan Goudappel voorgelegd hebben voor het onderzoek naar het beïnlvoeden van fietsstromen in de gemeente Nijmegen. Vervolgens besprak Rico Andriesse (Goudappel) het onderzoek dat Goudappel uitgevoerd heeft in de gemeente Nijmegen. Rosa van Gestel (Goudappel) lichtte het onderzoek toe dat gedaan is onder verschillende gemeenten. Wat doen gemeenten momenteel aan beïnvloeden van fietsstromen, welke vragen leven er en waar is behoefte aan? Rosa besprak de aanpak en resultaten van dit onderzoek. 

  Na afloop was er ruimte voor het beantwoorden van vragen van de deelnemers.

  Onder de knop 'download' vind je de presentatie van de sprekers in één pdf-bestand.
  Bekijk hier het kenniscafé terug:


  Contact: fietsberaad@crow.nl

Relevantie

Terug naar 'Kennisbank'
Submenu openen

Terugblik - Kenniscafé Beïnvloeden van fietsstromen

Scroll naar boven