Ontwerperscafé - Ontwerpopgave Fietsvoorzieningen 3

Ontwerperscafé - Ontwerpopgave Fietsvoorzieningen 3

Datum: 28-1-2021, 13:15 - 15:20
Locatie: Online via Zoom
CROW-Fietsberaad organiseert in samenwerking met ROV Oost-Nederland het eerste ontwerperscafé van het jaar in het thema 'Ontwerpopgave Fietsvoorzieningen'.
  • In het Ontwerperscafé brengt CROW ontwerpers bijeen. Ontwerpers uit enkele gemeenten leggen hun actuele complexe ontwerpopgaven digitaal voor, om deze met collega’s uit andere gemeenten en enkele deskundigen vanuit CROW, de politie en de Fietsersbond in kleine groepjes te bespreken aan de hand van kaarten en schetsen. In een informele setting worden de opgaven met elkaar van alle kanten bekeken en bediscussieerd, in een zoektocht naar creatieve oplossingen. Er wordt gezocht naar oplossingen in de infrastructuur en vanuit de invalshoek van educatie en gedrag. Alle besproken opgaven en mogelijke oplossingen worden door een vaste secondant genoteerd en na de pauze plenair gepresenteerd, zodat aanvullende suggesties worden verkregen van alle aanwezigen en iedereen daarvan kan kennisnemen, ter lering en inspiratie.
     
    In verband met COVID-19 zullen de bijeenkomsten online worden georganiseerd in plaats fysiek op locatie.

    Heb je zelf een casus die wel wat extra deskundige hulp kan gebruiken? Lees hier meer informatie over de ontwerperscafé's, en over hoe je je kan aanmelden!

Relevantie

Terug naar '2021'
Submenu openen

Ontwerperscafé - Ontwerpopgave Fietsvoorzieningen 3

Scroll naar boven