Tour de Force

Terugblik Kenniscafé - Fietsenstalling van de toekomst

 • Soort:Terugblik
 • Uitgever:CROW-Fietsberaad i.h.k.v. Tour de Force
 • Datum:07-02-2023
Op dinsdag 31 januari organiseerde CROW-Fietsberaad in het kader van Tour de Force een kenniscafé Fietsenstalling van de toekomst. In deze terugblik vind je de presentaties en de opname van de bijeenkomst.

 

Klik op de knop om de link te openen (opent in een nieuw venster)

downloaden
 • Na de opening door Birgit Cannegieter (Tour de Force) besprak Bart Christiaens (gemeente Rotterdam) de achtergrond van de vraag waarmee Movares aan de slag is gegaan. Simone Jorink en Jason David (Movares) bespraken daarna de resultaten van de studie naar de “Fietsenstalling van de Toekomst”. Daarna werd ingezoomd op de steden Eindhoven (door Bas Braakman, gemeente Eindhoven) en Rotterdam (door Marcel Vos, gemeente Rotterdam), hoe zij het onderzoek hebben vormgegeven en hoe zij de tool hebben ingezet. Het laatste half uur was er ruimte voor vragen vanuit de deelnemers.

  De vragen die tijdens het kenniscafé via de chat gesteld zijn en in verband met de tijd niet benantwoord konden worden, zijn na afloop alsnog beantwoord door de sprekers. Lees hier de vragen en de antwoorden: Fietsenstalling van de toekomst - Vraag en antwoord

  Onder de knop 'download' vind je de presentatie van de sprekers in één pdf-bestand.

  Bekijk hier het kenniscafé terug:  Contactgegevens:
  fietsberaad@crow.nl

Relevantie

Scroll naar boven