De mooiste fietsenstalling van Zuid-Holland

  • Soort:Nieuws Fietsberaad
  • Datum:16-02-2021
De mooiste bedrijfs-fietsenstalling van Zuid-Holland is van financiële dienstverlener MN.

fietsenstalling_l.jpgWays2go is de campagne van Bereikbaar Haaglanden en Rijnland en De Verkeersonderneming en heeft als doel (logistieke) werkgevers, werknemers en bewoners te verleiden tot het gebruik van duurzame vervoermiddelen. Bijvoorbeeld door te zorgen voor een goede fietsenstalling.

De financiële dienstverlener MN – waar een kleine 1000 mensen werken - in Den Haag won er zelfs een prijs mee. Hun fietsenstalling is een jaar lang de mooiste stalling van heel Zuid-Holland. En dat is niet zomaar, meldt Ways2go. De stalling is van alle gemakken voorzien.

Het bedrijf MN is één van de fietsambassadeurs. Dat zijn werkgevers die zich in willen spannen om 10% meer medewerkers op de fiets te krijgen en daartoe zijn aangesloten op de campagne ‘Kies de fiets’, geïnitieerd door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

De stalling is goed verlicht en er klinkt muziek. Verder zijn er ruim voldoende laadfaciliteiten voor de elektrische fietsen en scooters, kleedkamers voorzien van douches met handdoeken, doucheschuim en een föhn, een droogrek om de natte regenkleding op te hangen en lockers met ventilatie.

En dan komt er ook nog elke week 1 dag de eigen fietsenmaker langs. Hij voert snelle reparaties uit of geeft de fietsen van medewerkers een servicebeurt. Hij komt niet alleen voor MN, ook de buren, leden van de Green Business Club Beatrixkwartier, zijn welkom. En ben je een keer zonder fiets, dan kan je deze ook van MN lenen: 4 gewone en 2 e-bikes staan klaar.

Relevantie

Terug naar 'Kennisbank'
Submenu openen

De mooiste fietsenstalling van Zuid-Holland

Scroll naar boven