Webinar - Geactualiseerde kencijfers parkeren

Webinar - Geactualiseerde kencijfers parkeren

Datum: 10-7-2024, 10:00 - 11:30
Locatie: Online via Teams
Op woensdag 10 juli organiseert CROW een webinar over de geactualiseerde kencijfers parkeren. Tijdens deze webinar worden de belangrijkste wijzigingen in de publicatie besproken.
 • Op woensdag 19 juni verschijnt de publicatie Parkeerkencijfers, basis voor parkeernormering met daarin de geactualiseerde kencijfers voor parkeren.

  De parkeerkencijfers zijn al jaren een van de meest gebruikte producten van CROW. De publicatie wordt geraadpleegd door een zeer uiteenlopende groep mensen, die allemaal het juiste aantal parkeerplaatsen op de juiste plaats wensen. Die populariteit brengt ook een verantwoordelijkheid met zich mee. CROW voelt zich verplicht om de parkeerkencijfers regelmatig te toetsen aan de ontwikkelingen op het gebied van autobezit en autogebruik en andere relevante ontwikkelingen.

  Daarom is gewerkt aan een publicatie met geactualiseerde parkeerkencijfers, met nieuwe informatie over de verwachte benodigde hoeveelheid laadpunten, met nieuwe informatie over het aandeel bezoekers bij de diverse voorzieningen en met nieuwe aanwezigheidspercentages ten behoeve van dubbelgebruik van parkeerruimte. Tijdens deze webinar worden de belangrijkste wijzigingen in de publicatie besproken.
  Ook de parkeervraagcalculator heeft een update gehad.

  Tweede webinar 19 september 2024
  CROW wil zoveel mogelijk gemeenten informeren over de geactualiseerde parkeerkencijfers. Ben je 10 juli niet in de gelegenheid om de webinar bij te wonen? Geen probleem, op 19 september wordt de webinar nog een keer gehouden.

Aanmelden

U kunt zich niet meer registreren voor deze bijeenkomst.

Heeft u zich al reeds aangemeld voor deze bijeenkomst en wilt u zich afmelden? Klik hier.

Relevantie

Scroll naar boven