Het Nationaal Verkeersveiligheidscongres

Het Nationaal Verkeersveiligheidscongres

Datum: 11-4-2024
Locatie: Nieuwe Buitensociëteit
Stationsplein 1, 8011 CW Zwolle
Het NVVC is al jaren hét congres op verkeersveiligheidsgebied en niet te missen voor de deskundigen vanwege het aanwezige netwerk, inhoud en primeurs op het vakgebied.
  • Met het congres willen de organiserende partijen de vakwereld een platform bieden om met elkaar te netwerken en kennis uit te wisselen. Het doel is nieuwe kennis los te weken, toegankelijk en bespreekbaar te maken en te verspreiden. De verkeersveiligheid verdient onze niet aflatende aandacht. Elk slachtoffer is er één teveel. 

    Thema: In #tandem
    In tandem: dat is met vereende krachten de verkeersveiligheid verbeteren. Samen trap je harder en dat is nu keihard nodig. Juist nu de meest recente cijfers hebben onderstreept dat het écht niet goed gaat met de verkeersveiligheid in Nederland. Op een tandem stuurt de een, en trapt de ander mee. Zo kan iedereen, met gebundelde krachten, een grotere bijdrage leveren aan het verbeteren van de verkeersveiligheid! Met welke tandempartner heb jij een bijdrage geleverd aan de verkeersveiligheid? Wie heb jij nodig om verder te komen? Wie kun jij verder helpen? Ontmoet je tandemmaatjes op het NVVC, inspireer anderen of laat je inspireren en ga samen voor de hoogste versnelling.

    Meer informatie vind je op de website.
  •  

Relevantie

Scroll naar boven