Kenniscafé - Het recreatieve fietslandschap

Kenniscafé - Het recreatieve fietslandschap

Datum: 3-10-2023, 13:00 - 14:15
Locatie: Online via Teams
Op dinsdag 3 oktober organiseert CROW-Fietsberaad in het kader van Tour de Force samen met Het Fietsplatform het kenniscafé Het recreatieve fietslandschap. Tijdens dit interactieve kenniscafé gaat Het Fietsplatform graag met jullie in gesprek. Voor welke opgaven staan we in het landelijk gebied en hoe kunnen we hier samen invulling aan geven?  
 • Recreatief fietsen zit in én is onze natuur. Dat lijkt zo vanzelfsprekend. Maar veilig en aantrekkelijk kunnen fietsen gaat niet vanzelf. Sterker, als we niets doen zullen de mogelijkheden geleidelijk afnemen. We zien dit nu al gebeuren, ook in het landelijk gebied. Daarom is het hoog tijd om in actie te komen.
   
  Het Fietsplatform laat zien hoe de toekomst van het beste recreatieve fietsland van de wereld er uitziet, wat de kansen zijn en de bedreigingen. Tijdens dit interactieve kenniscafé gaan we graag met jullie in gesprek. Voor welke opgaven staan we in het landelijk gebied en hoe kunnen we hier samen invulling aan geven? We zijn benieuwd naar jullie ideeën!  
   
  Voor meer informatie over het toekomstperspectief en de bijbehorende actieagenda: https://www.fietsplatform.nl/wat-we-doen/belangenbehartiging/toekomstperspectief-en-actieagenda/
   

Aanmelden

U kunt zich niet meer registreren voor deze bijeenkomst.

Heeft u zich al reeds aangemeld voor deze bijeenkomst en wilt u zich afmelden? Klik hier.

Relevantie

Scroll naar boven