Nationaal Verkeerskundecongres 2019

Nationaal Verkeerskundecongres 2019

Organisator: Acquire Publishing & CROW
Datum: 31-10-2019, 10:00 - 17:30
Locatie:

The Hague Conference Centre

Zaal open: 09:30
Ben jij er bij op donderdag 31 oktober 2019? Dan is het Nationaal verkeerskundecongres (NVC) te gast bij de provincie Zuid-Holland in The Hague Conference Centre. Dit allround congres is al 10 jaar een begrip in de mobiliteitswereld. Het NVC is het meest allround mobiliteitsevenement van het jaar, met het thema ‘transitie’.
  • Het pré-congres op woensdag 30 oktober staat in het teken van doen en ontmoeten in een informele sfeer. We bieden je zowel nieuwe vakkennis, volgen vakontwikkelingen op de voet en vertalen dit naar actuele en toekomstige competenties voor professionals zoals jij!    Variërende thema's NVC-papers.
    Inmiddels is het paper programma van het NVC bekend. De werkgroep paperselectie van de Raad van Advies is trots op het vakgebied. De kwaliteit van de NVC-papers is hoog en het scala aan onderwerpen geeft het brede belang van het vakgebied aan voor de samenleving. De thema’s van de papers variëren van gedrag naar data, van verkeersveiligheid naar wegontwerp, van onderzoek naar beleid en behandelen zowel huidige als toekomstige modaliteiten op alle schaalniveaus in de stad en op het platteland.


    Programma

    Bekijk hier het volledige programma.
  • We werken aan een nieuwe reactiemodule. Het plaatsen van reacties is daardoor tijdelijk uitgeschakeld.

Scroll naar boven