Tour de Force

Terugblik - Kenniscafé Kennisrapport recreatief fietsen

  • Soort:Terugblik
  • Datum:04-04-2024
Op donderdag 28 maart organiseerde CROW-Fietsberaad samen met Fietsplatform een kenniscafé over het kennisrapport recreatief fietsen. Tijdens dit kenniscafé werd de Landelijke kennisrapportage Recreatief fietsen uitvoerig besproken. In deze terugblik vind je de opnames en presentatie.

 

Klik op de knop om de link te openen (opent in een nieuw venster)

downloaden
  • Eric Nijland (Fietsplatform) opende het kenniscafé met een algemene inleiding over Fietsplatform en beschikbare kennis over recreatief fietsen. Daarna besprak Monica Wagenaar (Fietsplatform) het doel van het kennisrapport en de verschillende bronnen (en inhoudelijke verschillen tussen die bronnen) die gebruikt zijn voor het rapport. Daarna besprak ze verschillende onderwerpen uit de kennisrapportage. Hierna besprak Eric Nijland de aandachtspunten en uitdagingen naar aanleiding van dit rapport en de kwaliteitskriteria. 

    Tot slot besprak Marina van Dijk (Fietsplatform) kort het toekomstperspectief en de actieagenda. waaronder een enquête die uitgezet is over fietsveiligheid op dijkwegen. Deze enquete is onderdeel van het onderzoek dat gedaan wordt naar subjectieve veiligheid op dijkwegen. Je vind je enquête hier. Marina deed een oproep de enquête te delen om zoveel mogelijk respondenten te krijgen.

    Onder de knop 'download' vind je de presentatie van de sprekers in één pdf-bestand.
    Bekijk hier het kenniscafé terug:

Relevantie

Scroll naar boven