Tour de Force

Terugblik - Kenniscafé Doorfietsroutes

 • Soort:Terugblik
 • Datum:05-12-2023
Op dinsdag 28 november organiseerde CROW in het kader van Tour de Force een kenniscafé Doorfietsroutes. In deze terugblik vind je de presentaties en de opname van de bijeenkomst.
 

Klik op de knop om de link te openen (opent in een nieuw venster)

downloaden
 • Het kenniscafé werd geopend door Saskia Zwiers (Ploegleider Tour de Force). Hierin stond ze kort stil bij het actuele kaartbeeld van doorfietsroutes in Nederland en de kennis die er al is over doorfietsroutes. Daarna werden twee praktijkvoorbeelden besproken. Als eerst bespraken Rolf Dijkstra (provincie Groningen), Henk-Jan ten Brink (provincie Drenthe) en Vincent Buiteveld (provincie Groningen) de route Assen-Groningen. Daarna bespraken Mathijs Ransijn (provincie Nood-Brabant), Ralph van den Boom (gemeente Bergen op Zoom) en Laura Verschuren de route Bergen op Zoom- Roosendaal. Na elke presentatie was er tijd om vragen van de deelnemers te beantwoorden.  

  Onder de knop 'download' vind je de presentatie van de sprekers in één pdf-bestand. Onder de knop 'ga naar website' vind je de link naar de website die door Mathijs Ransijn besproken wordt.

  Bekijk hier het kenniscafé terug:


  Contact:
  fietsberaad@crow.nl

Relevantie

Scroll naar boven