Tour de Force

Gezocht: bedrijven en ondernemers met circulaire producten (gelinkt aan circulaire fietsinfrastructuur)

  • Soort:Nieuws Tour de Force
  • Datum:12-06-2020
Vanuit het Rijk is het de ambitie dat uiterlijk in 2050, maar liever eerder, de gebouwde omgeving circulair is. Vanuit de Tour de Force willen we toe naar circulaire fietspaden en aanverwante producten. Graag komen we in contact met bedrijven en ondernemers met circulaire producten om onze partners o.a.. overheden, belangenorganisaties, netwerkorganisaties te inspireren en informeren. Hiervoor organiseren we begin juli een inspiratie-webinar.

  • We zijn op zoek naar een aantal pitchers (bedrijven/ondernemers) die graag iets willen vertellen over hun circulaire product. Zij krijgen kort de tijd om iets te vertellen waarna ze met de verschillende deelnemers in deelsessies in gesprek gaan. De deelnemers van de webinar zijn betrokkenen vanuit het werkveld van de Tour de Force/stakeholders die bezig zijn of willen gaan met de aanleg van fietspaden. De opbrengst van de webinar zal worden samengebracht in een inspiratieboek, dat openbaar  is.
     
    Dus ken of ben je een ondernemer/bedrijf die geïnteresseerd is iets te komen vertellen over zijn/haar product?! Neem dan contact op met Christina Marigliano via marigliano@appm.nl of 06-18531545

    Bron foto: Willem de Kam 

Relevantie

Scroll naar boven