Kenniscentrum voor fietsbeleid

Snelle regionale fietsroutes:‘State of the art’ en de komende uitdagingen

Hugo van der Steenhoven (directeur Fietsersbond) , Fietsersbond
2011

Snelle regionale fietsroutes:‘State of the art’ en de komende uitdagingen; door Hugo van der Steenhoven, Directeur Fietsersbond. Presentatie is gehouden tijdens de bijeenkomst op 1 maart 2011 'Snelle fietsroutes als vitale mobiliteitsschakel'.

Bestand. Klik om de link te openen (opent in een nieuw venster):

In het kader van het project 'Fiets filevrij' heeft de Fietsersbond - in samenwerking met het Stimuleringsfonds voor Architectuur (SfA) en het Fietsberaad - op 1 maart 2011 de bijeenkomst 'Snelle fietsroutes als vitale mobiliteitsschakel' georganiseerd.

De fiets wordt een steeds aantrekkelijker vervoermiddel voor het woon werkverkeer op de afstand tot 15 km. De effecten op gezondheid en milieu waren altijd al troefkaarten voor de fiets. Ook als vitale en betrouwbare schakel in de mobiliteitsketen bewijst de fiets elke dag weer zijn waarde. Innovaties, het beschikbaar komen van een snelle en comfortabele infrastructuur en het veranderende imago van de fiets maken nu een schaalsprong mogelijk!

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reactie plaatsen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie plaatsen. Vul a.u.b. uw e-mailadres in om uw registratie te controleren

E-mail: