Kenniscentrum voor fietsbeleid

Filmpje gebruik chipstalling Helmond

2014

In de stationsstalling van Helmond kan sinds januari 2014 worden gestald met de OV-chipkaart. Gebruikers checken zelf in en uit en worden steeksproefgewijs bij de uitgang gecontroleerd. Dit filmpje laat het gebruik van de stalling zien.

Bestand
Fietsberaad
2013
CROW-Fietsberaad wil gemeenten graag helpen bij het benutten van het internet voor het fietsparkeerbeleid. Met dit doel zijn de website VeiligStallen.nl en het Fietsparkeer Management Systeem (FMS) ontwikkeld.
Tekst
2014
Onderdeel van het Fietsparkeer Management Systeem (FMS) is een verwijssysteem. Schermen met het aantal vrije plaatsen per stalling of sector kunnen op ieder beeldscherm met internetaansluiting getoond worden. In de stallingen zelf, maar ook elders in de gemeente.
Bestand
Fietsberaad
2014
CROW Fietsberaad beheert het Fietsparkeer Management Systeem (FMS) met de bijbehorende website VeiligStallen.nl. Op de website wordt een overzicht getoond van (alle) bewaakte stallingen in Nederland. Deze data zijn beschikbaar als open data. 

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reactie plaatsen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie plaatsen. Vul a.u.b. uw e-mailadres in om uw registratie te controleren

E-mail: