Home - Fietsstraten

Welkom in de Groep voor de leden van de begeleidingscommissie van het project 'Fietsstraten', dat CROW-Fietsberaad uitvoert i.s.m. RWS-WVL. Dit intranet is bedoeld om uitwisseling van kennis en informatie te vergemakkelijken.

Enkele tips voor het gebruik:
  • Bij "Mijn Fietsberaad" rechtsboven kunt u bij "Mijn groepen" zien tot welke Groepen u toegang heeft. Hier kunt u ook een Groep selecteren om te bekijken.
  • Bij "Mijn profiel" kunt u uw persoonlijke instellingen wijzigen. Uw inloggegevens (e-mailadres en wachtwoord).
  • Bij "Forum" kun je een discussieonderwerp openen en reageren op bestaande discussies. Bedenk van te voren wel of de discussie ook interessant is voor een groot deel van de groep. Als je een vraag hebt voor één specifieke persoon kun je wellicht beter een rechtstreekse mail sturen. E-mailgegevens kun je vinden onder "Leden".
  • Deze Groep wordt beheerd door Robert Hulshof. Wilt u een bestand of discussie bewerken of verwijderen? Neem dan contact op met de beheerder. Ook voor overige vragen en opmerkingen kunt u bij hem/haar terecht.

Deze groep wordt beheerd door Otto van Boggelen. Wilt u een bestand of discussie bewerken of verwijderen? Neem dan contact op met de beheerder. Ook voor overige vragen en opmerkingen kunt u bij hem terecht.

Scroll naar boven