Home - Doortrappen

Welkom op het Intranet voor het project Doortrappen. Dit intranet is bedoeld om uitwisseling van kennis en informatie te vergemakkelijken.

Enkele tips voor het gebruik:
  • Bij "Mijn Fietsberaad" rechtsboven kunt u bij "Mijn groepen" zien tot welke Groepen u toegang heeft. Hier kunt u ook een Groep selecteren om te bekijken.
  • Bij "Mijn profiel" kunt u uw persoonlijke instellingen wijzigen. Uw inloggegevens (e-mailadres en wachtwoord).
  • Bij "Forum" kun je een discussieonderwerp openen en reageren op bestaande discussies. Bedenk van te voren wel of de discussie ook interessant is voor een groot deel van de groep. Als je een vraag hebt voor één specifieke persoon kun je wellicht beter een rechtstreekse mail sturen. E-mailgegevens kun je vinden onder "Leden".
  • Dit Intranet wordt beheerd door Wilma Slinger. Wilt u een bestand of discussie bewerken of verwijderen? Neem dan contact op met de beheerder. Ook voor overige vragen en opmerkingen kunt u bij hem/haar terecht.

Deze groep wordt beheerd door Wilma Slinger. Wilt u een bestand of discussie bewerken of verwijderen? Neem dan contact op met de beheerder. Ook voor overige vragen en opmerkingen kunt u bij hem/haar terecht.

Scroll naar boven