Tour de Force

Maja van der Voet is de nieuwe programmamanager Tour de Force 

 • Soort:Nieuws Tour de Force
 • Datum:01-10-2020
 • Startdatum:1-10-2020 10:54:20
Op 1 september is Maja van der Voet gestart als programmamanager van de Tour de Force. Haar ambitie is om de Tour de Force zo neer zetten dat niemand eromheen kan en wil, wanneer je werkt aan de inrichting van de gezonde, sociale en leefbare stad en het oplossen van bereikbaarheidsvraagstukken en de klimaatopgave.  

 • Met bijna 20 jaar ervaring in mobiliteitsprojecten van lobby tot advies bij overheden, kennisinstituten en bedrijven gecombineerd met een breed netwerk is ze helemaal klaar voor deze rol.  
   
  Maja is Duitse en heeft in Berlijn en Amsterdam gestudeerd. Al tijdens haar studie heeft ze bewust voor een Erasmusjaar in Amsterdam gekozen om het succes van fietsbeleid in Nederland te onderzoeken. Het fietsen is hier heel gewoon, waardoor we het lang niet serieus genomen hebben. Gelukkig is de laatste jaren breder erkent dat de fiets zo een belangrijke bijdrage kan leveren aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken.  
   
  Als we maar gewoon ervoor zorgen dat de fiets goed meegenomen wordt bij de ontwikkelingen van ruimtelijke programma’s, in ontwerpkeuzes en stimuleringsprogramma komt het vast goed, mits we ook serieus middelen daarvoor beschikbaar stellen. Zo kan iedereen lekker en zorgeloos fietsen! 
   
  Maja is bereikbaar via het mailadres maja.vandervoet@tourdeforce.nl   

Relevantie

Scroll naar boven