Tour de Force

Kenniscafé - Organisatorische Innovaties Handhaving Fietsparkeren

Organisator: Tour de Force
Taal: Nederlands
Datum: 11-3-2021, 13:30 - 15:00
Locatie: Online via Zoom
Zaal open: 13:25
Tour de Force organiseert een kenniscafé over organisatorische innovaties binnen de handhaving van fietsparkeren. Tijdens deze webinar ontvangen we sprekers van o.a. NS Stations, Decisio, en het Fietsdepot Amsterdam om dieper in te gaan op de organisatie van deze innovaties, en wat wel en niet werkt. Eigen ervaringen zijn ook altijd welkom!
 • Programma

  Een spreker van NS Stations komt langs om uit te leggen over de organisatie van handhaving en praktische ervaringen met deze handhaving. Wat werkt wel of niet? En wat zijn verbeteringsmogelijkheden?
  Daarnaast vertelt Martijn Lelieveld van Decisio over zijn onderzoek naar de beste locaties voor het functioneren van fietsdepots. Kort gezegd: Wat kun je het beste doen met fietsen die je weghaalt? Hierover kun je je alvast inlezen in de Kennisbank!
  Als laatst volgt een korte presentatie van Martin Klepper (Fietsdepot Amsterdam), Sabine van Bilderbeek (Swapfiets) en Otto van Boggelen (CROW-Fietsberaad) over de 'berichtenservice voor foutparkeerders', en hoe deze wordt ingezet voor o.a. gebruikers van Swapfiets bij het Fietsdepot Amsterdam. Hoe werkt het, wat zijn de ervaringen, en wat zijn eventuele vervolgstappen?


  Daarnaast vragen we ook om jullie input! Wat zijn jullie eigen ervaringen als het gaat om handhaving van fietsparkeren? Als je deze ervaringen graag wilt delen in het kenniscafé, stuur dan een mailtje met een jouw verhaal naar Conny Broeyer.

  De exacte tijdsindeling volgt nog!

Aanmelden

Heeft u zich al reeds aangemeld voor deze bijeenkomst en wilt u zich afmelden? Klik hier.

Relevantie

Terug naar '2021'
Submenu openen

Kenniscafé - Organisatorische Innovaties Handhaving Fietsparkeren

Scroll naar boven