Platform Veilig fietsen

ICBF Magazine editie 2021 is uit

 • Soort:Nieuws Fietsberaad
 • Uitgever:Cargo Bike Festival
 • Datum:21-09-2021
De bumpereditie van 40 pagina's bevat een breed scala aan artikelen die perspectieven bieden op hoe cargo bikes worden gebruikt door mensen over de hele wereld. Plaatsen als Oeganda, Ecuador, Portugal, Roemenië en Canada zijn vertegenwoordigd, uiteraard ook Nederland.


 • ICBF-directeur Jos Sluijsmans: “Net als in 2020 hebben we een magazine uitgegeven ondanks dat er dit jaar geen International Cargo Bike Festival gehouden wordt. Dat hebben we gedaan omdat er zoveel interessante ontwikkelingen gaande zijn in de wereld van de cargo bike.”
   
  Hoe is het om op een bakfiets te rijden in Edinburgh? Hoe kunnen cargo bikes worden gebruikt om diensten uit te voeren? Kun je rappen over bakfietsen (spoiler: ja)? Is het mogelijk om met een cargo bike auto's te repareren, tuinen te onderhouden of afval in te zamelen? Al deze vragen en meer worden beantwoord in het magazine; plus een update over hoe we binnenkort allemaal een nieuwe #CargoBikeEmoji gaan gebruiken. Klik hier om het magazine (Engels) te lezen.
   
  Naast de editie van 2021 hebben wordt ook voor het eerst het hele archief van ICBF Magazines online beschikbaar gesteld op de website het Cargo Bike Festival. Bekijk de tijdschriftpagina om de volledige set te lezen. Het ICBF Magazine 2021 werd gecoördineerd door Karin Veenendaal. De redacteur was Tom Parr.
   

Relevantie

Terug naar 'Kennisbank'
Submenu openen

ICBF Magazine editie 2021 is uit

Scroll naar boven