Platform Veilig fietsen

Het International Cargo Bike Festival (ICBF) partner in World of eMobility

 • Soort:Nieuws Fietsberaad
 • Auteur:Cargo Bike Festival
 • Datum:07-10-2021
Het nieuwe B2B & B2C evenement World of eMobility is een samenwerking aangegaan met het International Cargo Bike Festival (ICBF). Hun aanstaande debuutevenement, dat plaatsvindt op 18-20 november in Expo Haarlemmermeer, is gericht op de eMobility-industrie in breedste zin.


 • Foto en copyright: Urban Arrow

  Rick van Rijthoven, oprichter van World of eMobility: “De samenwerking met The International Cargo Bike Festival zorgt ervoor dat vernieuwende e-cargo fietsen vertegenwoordigd zullen zijn op ons high-end evenement. Ze zijn een cruciaal ingrediënt in de toekomstige mix van stedelijke mobiliteit en de last mile-oplossing.”
   
  Jos Sluijsmans, directeur van de ICBF, voegt toe: “We zijn altijd op zoek naar manieren om de bakfietsboodschap uit de bubbel te krijgen en in de mainstream te trekken. Daarom is aansluiting bij World of eMobility, dat ook andere vormen van elektrische mobiliteit laat zien, de beste keuze. De bakfiets moet centraal staan ​​in de hoofden van mensen als ze nadenken over hoe ze van A naar B kunnen komen.”
   
  World of eMobility combineert vakexposanten, seminars en netwerksessies in één bruisend evenement:
  “Mobiliteit en de manier waarop we mensen en dingen vervoeren is in transitie en verandert in hoog tempo. Het is duidelijk dat de toekomst ‘elektrisch’ is. Maar hoe dat gaat gebeuren, en hoe snel, is nog niet helemaal duidelijk. Daarom hebben consumenten, bedrijven en overheden veel vragen over elektrisch rijden, overheidsbeleid, elektrische mobiliteitsproducten en aanverwante producten en diensten. Bij World of eMobility willen we veel van deze vragen beantwoorden.”
   
  Meer informatie over het event World of eMobility vind je op de officiële website:  https://worldofemobility.com/en/
   
  De oorspronkelijke versie van dit artikel is te lezen op cargobikefestival.com
   

Relevantie

Terug naar 'Kennisbank'
Submenu openen

Het International Cargo Bike Festival (ICBF) partner in World of eMobility

Scroll naar boven