Studiedag Fietsberaad Vlaanderen op 8 maart

  • Soort:Nieuws Fietsberaad
  • Datum:12-02-2024
Fietsberaad Vlaanderen, kenniscentrum voor het fietsbeleid in Vlaanderen, viert op vrijdag 8 maart 2024 haar 10-jarig bestaan met een studiedag in Brussel. De studiedag staat ‘s ochtends in het teken van verkeersveiligheid voor fietsers. ’s Middags is er een terugblik en een vooruitblik op het fietsbeleid van Vlaanderen.

In het ochtendprogramma van de studiedag gaan diverse sprekers in op de verkeersveiligheidsuitdagingen die ontstaan door de groei van het aantal fietsers in Vlaanderen. Er zijn presentaties over doelgroepen en situaties die prioriteit zouden moeten hebben in beleid, infrastructurele oplossingen, straatinrichting en de rol van de media. Na de lunch zijn er presentaties over tien jaar fietsbeleid in Vlaanderen, interpretatie van de publieke opinie en het realiseren van fietsambities en verkeersveiligheidsdoelen.
 
Het volledige programma en de inschrijving zijn hier te vinden. Voor het bijwonen van het programma over verkeersveiligheid (09.00-12.30) en de aansluitende lunch vraagt men een bijdrage. Het middagprogramma vanaf 13.30 is gratis. De studiedag vindt plaats in het Vlaams Parlement in Brussel.
 

Relevantie

Terug naar 'Kennisbank'
Submenu openen

Studiedag Fietsberaad Vlaanderen op 8 maart

Scroll naar boven