Ontwerperscafé - Ontwerpopgave Fietsvoorzieningen 1

Ontwerperscafé - Ontwerpopgave Fietsvoorzieningen 1

Datum: 24-11-2020, 09:30 - 11:00
Locatie: Online
Op dinsdag 24 november 2020 organiseert CROW-Fietsberaad in samenwerking met ROV Oost-Nederland het eerste ontwerperscafé in het thema 'Ontwerpopgave Fietsvoorzieningen'.
  • In het Ontwerperscafé brengt CROW ontwerpers bijeen. Ontwerpers uit enkele gemeenten leggen hun actuele complexe ontwerpopgaven digitaal voor, om deze met collega’s uit andere gemeenten en enkele deskundigen vanuit CROW, de politie en de Fietsersbond in kleine groepjes te bespreken aan de hand van kaarten en schetsen. In een informele setting worden de opgaven met elkaar van alle kanten bekeken en bediscussieerd, in een zoektocht naar creatieve oplossingen. Er wordt gezocht naar oplossingen in de infrastructuur en vanuit de invalshoek van educatie en gedrag. Alle besproken opgaven en mogelijke oplossingen worden door een vaste secondant genoteerd en na de pauze plenair gepresenteerd, zodat aanvullende suggesties worden verkregen van alle aanwezigen en iedereen daarvan kan kennisnemen, ter lering en inspiratie.
     
    In verband met COVID-19 zullen de bijeenkomsten online worden georganiseerd in plaats fysiek op locatie.

    Klinkt dit interessant, en zou je zelf ook een ontwerperscafé willen organiseren via CROW-Fietsberaad? Dat kan! Neem dan contact op met Bob Felix (bob.felix@crow.nl).
  • We werken aan een nieuwe reactiemodule. Het plaatsen van reacties is daardoor tijdelijk uitgeschakeld.

Terug naar '2020'
Submenu openen

Ontwerperscafé - Ontwerpopgave Fietsvoorzieningen 1

Scroll naar boven