Fietsparkeercongres 2019

Fietsparkeercongres 2019

Organisator: Ministerie I&W, NS, ProRail, gemeente Utrecht, CROW-Fietsberaad
Datum: 20-11-2019, 13:30 - 17:00
Locatie: NS Trefpunt, Laan van Puntenburg 100 (nabij Utrecht Centraal)
 
Zaal open: 13:00
Bijeenkomst capaciteit: 120
“Hoe ziet de toekomst van stationsstallingen eruit?” Deze vraag staat centraal in een forumdiscussie met staatssecretaris Stientje van Veldhoven, Roger van Boxtel (directeur NS), Lot van Hooijdonk (wethouder Utrecht) en Ans Rietstra (Directeur projecten ProRail tijdens het Fietsparkeercongres 2019. Daarnaast kent het congres, dat als ondertitel ‘Innovaties in Techniek en Beleid’ heeft meegekregen, twee rondes parallelsessies waarin een grote verscheidenheid aan onderwerpen aan bod komt.

 • We zetten tijdens dit congres in op het delen van kennis over innovaties in fietsparkeren in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan handhaving, zelfservice, fietsparkeernormen, sturen met tarieven, fietsparkeersystemen, deelfietssytemen en gedragsbeïnvloeding.

  Dagvoorzitter is Pieter Litjens (algemeen directeur CROW). Onderdeel van het congres is een forumdiscussie  over “de toekomst van stationsstallingen”. Tijdens de dag zullen er ook meerdere parallelsessies gehouden worden.
   
  Het congres richt zicht primair op overheden, bij een hoger aantal aanmeldingen hebben medewerkers van overheden voorrang.

  Indienen sessievoorstellen
  Iedereen kan sessievoorstellen indienen: medewerkers van overheden, adviesbureaus, vervoerbedrijven, leveranciers en belangenorganisaties. Omdat het congres zich primair richt op overheden, heeft het onze voorkeur dat in sessievoorstellen uit de private sector zoveel mogelijk de samenwerking wordt gezocht met overheden. Het indienen van sessievoorstellen kan hier.
   
  Ochtendprogramma (optioneel)
  Let op! Voor de liefhebber wordt er in de ochtend een excursie langs verschillende fietsparkeer innovaties in de praktijk rond Utrecht Centraal georganiseerd, deze start bij CROW-Utrecht (Jaarbeursplein 22). Voor meer informatie en aanmelden klik hier.
   
  Het volledige programma wordt in september bekendgemaakt.
  U kunt zich voor het congres hieronder alvast aanmelden.

Aanmelden

Scroll naar boven