Kenniscentrum voor fietsbeleid

Inzenden voor de Tour de Force Innovatieprijs

06-03-2017

Heeft u een goed idee om het fietsgebruik te bevorderen? De Tour de Force Innovatieprijs biedt de mogelijkheid dat aan een breed publiek te presenteren. En u maakt kans op een prijs van €10.000!

plaatje

De Tour de Force heeft een jaarlijkse innovatieprijs in het leven geroepen. Met deze prijs wil de Tourleiding de ontwikkeling van innovatieve ideeën, producten, visies, beleidsplannen, ontwerpen en interventies stimuleren en geeft zij de bedenkers een podium om die te presenteren. De prijs zal namelijk worden uitgereikt tijdens het Nationaal Fietscongres dat 20 en 21 september 2017 in Tilburg plaats heeft.

Iedereen kan inzenden: de beleidsmakers, adviseurs, uitvinders en burgers.

De ideeën worden ingedeeld in 7 categorieën, corresponderend met doelen van de Tour de Force:

1. Nederland toonaangevend Fietsland
2. Meer ruimte voor de fiets in steden
3. Kwaliteitsimpuls op drukke en kansrijke regionale fietsroutes
4. Optimaliseren overstap fiets-ov-fiets en auto-fiets
5. Gerichte stimulering van fietsen
6. Minder fietsslachtoffers
7. Minder gestolen fietsen

Per categorie wordt door een vakjury een winnaar gekozen. De hoofdjury en het publiek kiezen uit deze 7 samen een winnaar, die € 10.000 ontvangt om het idee verder uit te werken.

U kunt u uw ideeën inzenden via de site van het Nationaal Fietscongres. Meer informatie en de spelregels zijn te vinden op www.nationaalfietscongres.nl


Dit is een bericht van Tour de Force 2020.
Naar www.tourdeforce2020.nl
André Pettinga (Cyclemotions)
07-03-2017 @ 15:36

Goed plan. Maar wat een mager bedrag voor maar liefst 23 partners die de HELE fietssector een forcing willen geven. Maak er dan op z'n minst 10.000 per ploeg / thema van. Neem jezelf serieus.

Reactie plaatsen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie plaatsen. Vul a.u.b. uw e-mailadres in om uw registratie te controleren

E-mail: