Kenniscentrum voor fietsbeleid

Elly van Kooten overleden

19-09-2017

Tot onze grote ontsteltenis is na een kort ziekbed op zondag 18 september jl. Elly van Kooten, directeur Publieke Gezondheid van de gemeente Rotterdam, overleden. Elly was tot eind vorig jaar de ploegleider van de gezondheids- en participatieploeg van de Tour de Force, en daarna ambassadeur van de Tour de Force.

 

plaatje

We herinneren ons Elly als een betrokken, enthousiaste en daadkrachtige ambassadeur voor het fietsen en met name voor het stimuleren van kansarme groepen om meer te fietsen, zowel in Rotterdam als in het hele land. Ze heeft veel bijgedragen aan het neerzetten van een fundament voor dit belangrijke onderwerp en bruggen geslagen tussen de gezondheids- en fietswereld.

We gaan door op de door haar gebaande weg: meer jongeren en ouderen concreet stimuleren om te (blijven) fietsen en zo te werken aan een gezondere samenleving met gelijke participatiemogelijkheden voor iedereen.


Dit is een bericht van Tour de Force 2020.
Naar www.tourdeforce2020.nl

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reactie plaatsen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie plaatsen. Vul a.u.b. uw e-mailadres in om uw registratie te controleren

E-mail: