Kenniscentrum voor fietsbeleid

Call for papers Nationaal Verkeerskundecongres 2018

31-07-2018

De mobiliteitsopgaven waar we voor staan, lossen we samen op door elkaar te informeren, te inspireren en te motiveren. CROW, Verkeerskunde en Brabant(Stad) nodigen u daarom uit om úw bijdrage te leveren. En dagen u uit om uw kennis, visie, inspiratie en ideeën te delen.

Het NVC is het meest allround mobiliteitsevenement van het jaar. We bieden zowel nieuwe vakkennis, volgen vakontwikkelingen op de voet en vertalen dit naar actuele en toekomstige competenties van de vakmens. Het congres begint met een pre-congres. Hierin staan ‘beleven, zien en ervaren’ en ‘netwerken’ centraal. De dag daarna vormt 'Kennis delen' de basis van het programma.

Lever uw bijdrage aan het vakgebied 

Dit jaar worden twee prijzen uitgereikt voor de Beste Bijdrage 2018. Er is een traditionele prijs voor de beste paper van 2018 én voor de beste inzending op de uitvraag 'Inspireer Brabant' waarmee de gastheer u uitdaagt om met inspirerende oplossingen te komen waar BrabantStad voor staat.

Beloning paper

Het belangrijkste doel van de prijs voor de Beste Bijdrage 2018 is het belonen van het schrijven van een paper en daarmee het borgen, delen en verrijken van kennis en ideeën voor het vakgebied. Zo levert u actief een bijdrage aan de mobiliteitsopgaven waar het vakgebied voor staat.

Beloning Inspireer Brabant
Het belangrijkste doel van de prijs voor de Beste Bijdrage aan Brabant is het belonen van het indienen van een bijdrage die betrekking heeft op het vakgebied en is toegespitst op de provincie Brabant en de B5. Zo levert u actief een bijdrage aan mobiliteitsopgaven waar Brabant voor staat. 

Meer informatie
Op www.nationaalverkeerskundecongres.nl vindt u meer informatie over het congres, de beoordelingscriteria per categorie en over het insturen van uw bijdrage.

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reactie plaatsen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie plaatsen. Vul a.u.b. uw e-mailadres in om uw registratie te controleren

E-mail: