Kenniscentrum voor fietsbeleid

Fietsparkeer Management Systeem - verwijssysteem

2014

Onderdeel van het Fietsparkeer Management Systeem (FMS) is een verwijssysteem. Schermen met het aantal vrije plaatsen per stalling of sector kunnen op ieder beeldscherm met internetaansluiting getoond worden. In de stallingen zelf, maar ook elders in de gemeente.

Het verwijssysteem is beschikbaar als losstaande pagina, maar is ook geïntegreerd in de diashow behorende bij het FMS. Ook op de website VeiligStallen.nl is het actuele aantal vrije plaatsen te bekijken.

Via onderstaande links kunt u verschillende schermen bekijken die momenteel in de gemeente Helmond draaien*:

* De schermen zijn geschikt voor IE10 of hoger, Firefox of Chrome
** Met CRTL-min en CRTL-plus kunt u de diashow aanpassen aan de resolutie van uw beeldscherm

 

Bestand
Fietsberaad
2013
CROW-Fietsberaad wil gemeenten graag helpen bij het benutten van het internet voor het fietsparkeerbeleid. Met dit doel zijn de website VeiligStallen.nl en het Fietsparkeer Management Systeem (FMS) ontwikkeld.
Nieuws
2014
Gratis stallen met toezicht. Dat kan sinds begin deze maand in de nieuwe fietsenstalling van het eveneens nieuwe station van Helmond. In en uitchecken doet je met de OV-chipkaart. Het gaat om een initiatief van de gemeente Helmond, het kenniscentrum CROW-Fietsberaad en NS.

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reactie plaatsen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie plaatsen. Vul a.u.b. uw e-mailadres in om uw registratie te controleren

E-mail: