Kenniscentrum voor fietsbeleid

Verslag van Netwerkdag voor docenten in het hoger onderwijs

Nico Pierik , Fietsberaad
2009

Verslag van Netwerkdag voor docenten in het hoger onderwijs gehouden op 15 juni 2009.

Bestand. Klik om de link te openen (opent in een nieuw venster):

Inleiding

Vanaf 2008 heeft het Fietsberaad diverse activiteiten ontplooid richting het hoger onderwijs. In het specifiek gericht op HBO en Universiteiten met de opleidingen Verkeerskunde, Ruimtelijke Ordening / Stedenbouw en Civiele Techniek. November 2008 hebben deze instellingen een uitgebreide nieuwsbrief ontvangen met een overzicht van het aanbod van het Fietsberaad. In navolging van de nieuwsbrief is er een telefonisch onderzoek uitgevoerd, om te achterhalen wat de wensen zijn binnen de onderwijsinstellingen. Hieruit bleek een grote behoefte te bestaan om vakgenoten te ontmoeten op een netwerkdag voor docenten. Uiteindelijk heeft dat ertoe geleid dat het Fietsberaad samen met de Hogeschool Utrecht op 15 juni 2009 deze netwerkdag voor docenten heeft georganiseerd.

Presentatie
Cor van der Klaauw , Noordelijke Hogeschool Leeuwarden (NHL)
2009
Presentatie van een college op de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden (NHL) over Gemeentelijk Fietsbeleid.
Presentatie
Henk Horstink , Saxion Hogeschool
2009
Presentatie Minmove college 5 fietsontwikkelingen en fietsbeleid van een college op de Saxion Hogeschool.
Presentatie
Henk van Zeijl , Goudappel Coffeng
2009
Presentatie over werkzaamheden van een fietscoördinator bij een gemeente. Gehouden op 15 juni 2009 tijdens de Netwerkdag voor het hoger onderwijs 2009.
Presentatie
Maike Mertens , Hogeschool Utrecht
2009
Presentatie gehouden door Maike Mertens van de Hogeschool Utrecht. Tijdens de netwerkdag voor docenten in het hoger onderwijs op 15 juni 2009 van het Fietsberaad.
Presentatie
Nico Pierik , Fietsberaad
2009
Presentatie over wat het Fietsberaad mogelijk kan betekenen voor het hoger onderwijs. Gehouden op de Netwerkdag voor docenten in het hoger onderwijs op 15 juni 2009.

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reactie plaatsen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie plaatsen. Vul a.u.b. uw e-mailadres in om uw registratie te controleren

E-mail: