Kenniscentrum voor fietsbeleid

Slim Werken Slim Reizen: samen werken aan mobiliteit 2.0 voor een voelbaar effect!

Lars Lutje Schipholt (Taskforce Mobiliteitsmanagement/Platform SWSR i.o) , Taskforce Mobiliteitsmanagement/Platform SWSR i.o
2011

Slim Werken Slim Reizen: samen werken aan mobiliteit 2.0 voor een voelbaar effect! Door Lars Lutje Schipholt, Taskforce Mobiliteitsmanagement/Platform SWSR i.o.  Deze presentatie / workshop is gehouden tijdens de bijeenkomst op 1 maart 2011 'Snelle fietsroutes als vitale mobiliteitsschakel'.

Bestand. Klik om de link te openen (opent in een nieuw venster):

In het kader van het project 'Fiets filevrij' heeft de Fietsersbond - in samenwerking met het Stimuleringsfonds voor Architectuur (SfA) en het Fietsberaad - op 1 maart 2011 de bijeenkomst 'Snelle fietsroutes als vitale mobiliteitsschakel' georganiseerd.

Hoe kunnen werkgevers, werknemers en overheden gezamenlijk barrières slechten en initiatieven ondersteunen om een groter aandeel van de tweewieler in het woon werkverkeer tot 15 km. te realiseren. Tijdens deze workshop passeren de volgende vragen de revue:

Waarom van ‘Taskforce Mobiliteitsmanagement’ naar ‘Slim Werken Slim Reizen’

  • Wat zijn de lessen uit de Taskforce en leidende principes bij Slim Werken Slim Reizen?
  • Wat zijn belangrijke belemmeringen/barrières voor de fiets in het woon-werkverkeer tussen 7,5 en 15 km?
  • Hoe kunnen bedrijven, regio’s en werknemers door samenwerking en een vraaggerichte aanpak barrières slechten en initiatieven ondersteunen?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reactie plaatsen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie plaatsen. Vul a.u.b. uw e-mailadres in om uw registratie te controleren

E-mail: