Kenniscentrum voor fietsbeleid

Presentatie Thijs van Duijn op themabijeenkomst marketing in het fietsbeleid

Thijs van Duijn (Emotion Kommunikatie)
2007

Bestand. Klik om de link te openen (opent in een nieuw venster):

Nieuws
2005
Met een aantal nieuwe initiatieven wil de Engelse overheid het gebruik van de fiets promoten. Subsidies voor lokale overheden en demonstratieprojecten moeten het bescheiden aandeel van de fiets in de modal split opvijzelen.
Nieuws
2007
Speciale aandacht voor allochtonen in het fietsbeleid is zeker gewenst. Maar over de meest effectieve aanpak lopen de meningen uiteen. Dat bleek tijdens themabijeenkomst van het Fietsberaad over dit thema.
Artikel
Dirk Ligtermoet - Ligtermoet & Partners , Fietsverkeer nr 15, feb. 2007, pag 14-15.
2007
Het nieuwe fietsplan van Tilburg, Tilburg fietst, bevat beleidskeuzes die elders in het land de komende jaren wellicht ook bediscussieerd zullen worden: grote ambities, onderhoud centraal en veel marketing.
Artikel
Karin Broer , Fietsverkeer nr. 17
2007
Artikel waarin de vraag centraal staat of communicatie en marketing een extra impuls kunnen geven aan het gebruik van fietsinfrastructuur.
Nieuws
2007
In de gemeente Ede is het startsein gegeven voor een proef waarbij gebruikers hun OV-fiets voor 0,65 euro extra kunnen terugbrengen op een andere plek dan waar ze hem hebben gehuurd. Het aantal plekken waar je in Ede OV-fietsen kunt huren groeit bovendien van één naar zeven.

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reactie plaatsen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie plaatsen. Vul a.u.b. uw e-mailadres in om uw registratie te controleren

E-mail: